Over ons

Superclip is een website waarop je de beste platformen vindt om leuke filmpjes te kijken. Het doel is om jou hele handige tips te geven over de grappige clips op het internet en hoe je die kunt vinden. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in de verschillende platformen waarop je grappige filmpjes kunt vinden en hoe die je met iedereen kunt delen. Ben je ook op zoek naar hele humoristische grapjes en interessante raadsels om te vertellen? Dan kun je het beste een kijkje nemen in de tips die je op Superclip kunt volgen.

Op zoek naar grappige filmpjes op het internet?

Op Superclip zal je meteen achter de populairste platformen voor leuke filmpjes komen. Je leert op welke sites meer dan 1.000.000 filmpjes dagelijks worden geüpload en hoe je zelf voor content kunt zorgen. Grappige filmpjes kunnen namelijk een hele leuke manier zijn om jouw creativiteit de vrije loop te geven. Ook kun je met leuke filmpjes niet alleen jouw dag stukken beter maken, maar ook die van jouw familie, vrienden en collega's.

Wil je liever moppen of raadsels vertellen?

Naast de tips voor leuke filmpjes vind je op Superclip ook informatie over de moppen of raadsels die je kunt vertellen. Je krijgt hier zeer handige tips om zelf anderen aan het lachen te maken met interessante en humoristische grapjes en je komt hele leuke weetjes tegen die je wellicht niet eerder had gehoord. Ben je benieuwd of er ook onschuldige moppen bestaan die je ook aan kinderen kunt vertellen? Op Superclip leer je alles over deze grapjes en hoe je de kinderen kunt helpen om de grappigste personen te zijn.