Dumpert

Dumpert

In Nederland kijken niet duizenden, maar werkelijk miljoenen mensen naar filmpjes op Dumpert. Deze website staat sinds januari 2007 online en het wordt beheerd door News Media. In de laatste jaren is deze site enorm populair geworden, omdat mensen de content via hun social media accounts delen. Daarna worden alle plaatjes, geluidjes en filmpjes verder verspreid en de sneeuwbal van alle leuke content zal blijven groeien. Maar, welke plaatjes, geluidjes en clips worden op Dumpert geplaatst? En wat zijn nou echt de populairste filmpjes?

Grappige plaatjes, geluidjes en clips op Dumpert

Zodra je op Dumpert bent, heb je genoeg keuze om te worden vermaakt. Je vindt vier verschillende kopjes waar je hele leuke content vindt. Van de allerlaatste filmpjes die door miljoenen mensen worden geüpload tot de eigen clips van Dumpert, op deze website heb je genoeg soorten content die je met familie en vrienden kunt delen. Ook kun je op de site zelf aangeven of je op zoek bent naar filmpjes, geluidjes of plaatjes.

Iedereen houdt van de allergrappigste filmpjes!

Grappige filmpjes zijn met afstand ontzettend populair op Dumpert, omdat iedereen graag wil lachen. De populairste filmpjes komen in een top vijf die aan de hand van de hoeveelheid kudos wordt samengesteld. De kudos zijn de waarderingen die gebruikers aan filmpjes, foto's en geluidsfragmenten geven. Daarnaast kunnen ze hele grappige reacties plaatsen. Bovendien plaatsen ze clips, waarin ze zelf voorkomen, en controversiële filmpjes die het nieuws kunnen halen. Op deze site kun je bovendien allerlei bestanden posten, zoals humoristische televisiefragmenten en de optredens van cabaretiers.

Terug naar overzicht